BorMánia Borkereskedés

Vásárlási feltételek


Megrendelés menete:
Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Válasszon kiszállítási időpontot, fizetési módot és adja meg szállítási és számlázási címet, írja be esetleges üzenetét, megjegyzését. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Elküld" gombra.
A megrendelés leadása után e-mailben (munkaidőben) fogjuk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a rendelés nyilvántartási számának, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

Átmeneti készlethiány esetén, a terméket azonos minőségű és értékű termékkel helyettesítjük, illetve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások
Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő illetve címzett személy esetén tudjuk értékesíteni.

Megrendelés fizetési feltétele:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a bormania.hu honlapon a kártyás fizetés során HUF-ban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem HUF devizanemű.
Az Ön bankszámla kivonatán megjelenő, számlavezetési devizában beterhelt tételben látható összeg - a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt - minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

Bankkártyás fizetés

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER

Banki előreutalás

Kérjük, hogy a megrendelés végösszegét a következő bankszámlaszámra sziveskedjék utalni:
Bormánia Kereskedelmi Kft.
OTP Bank Nyrt.
H-1051 Budapest, Nádor u.16.
OTP Swift kód: OTPVHUHB

Forint: 11710002-24140131
Forint nemzetközi (IBAN): HU26 11710002 24140131 00000000

A megrendelést akkor tekintjük kifizetettnek, ha annak teljes összege megérkezik legkésőbb 2 munkanappal a megrendelt termékek szállítása előtt bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani a megrendelt termékeket.
Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

Készpénz fizetés

Amennyiben készpénzzel kíván fizetni, kérjük, hogy nyitvatartási időben fáradjon be boltunkba legkésőbb 2 munkanappal a kért szállítási időpont előtt.
Bormánia Borszaküzlet
2120 Dunakeszi, Fő út 89. Tel.: +36 27 739 223
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-19 óráig, szombaton 10-13 óráig.

 A  megrendelés lemondásának módja és feltételei
Megrendelését díjmentesen legkésőbb a kiszállítás időpontját megelőző 2 munkanappal előbb változtathatja meg, mivel ezt követően már átadjuk a futárszolgálatnak a megrendelt csomagot. Természetesen a kiszállítás időpontjáig módosítható a megrendelés, de értelemszerűen a felmerülő szállítási és pénz visszaküldési költségek megtérítésével. Ez esetben hívja munkaidőben a +36 27 739 223 -es telefonszámot, vagy írjon: info@bormania.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét és a futár távozását követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info@bormania.hu vagy a +36 27 739 223 telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

Felügyeleti szerv: Dunakeszi Jegyző Hivatala

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 munkanapon belül 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket a megrendelő viseli.


Működésünkre az alábbi főbb jogszabályok az irányadók:

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs tartalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről


Jogorvoslati szervek:

NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége
Nemzeti Hírközlési Hatóság
Pesti Központi Kerületi Bíróság