BorMánia Borkereskedés

Magunkról


Borválogatás küldés Magunkról, Bormánia, Aranyvölgyi, Borküldés Magyarországra, Borválogatás gyors házhozszállítása
Borkereskedésünk 1993 óta, kezdetben mint Bornagykereskedés, jelenleg Bormánia borszaküzlet néven, mint kiskereskedelmi szaküzlet üzemel Dunakeszin, a Fő út 89.sz alatt.
Üzletünkben több mint 400 féle bort, közel 100 fajta pezsgőt, széles pálinka választékot, párlatokat ajánlunk személyesen vásárlóinknak. Kínálatunkban delikátáruk is megtalálhatók: borecetek, olajok, szószok, szörpök, mézek, lekvárok, csokoládék széles választéka, kekszek, teák, kávék, de például széles választékban tudunk ajánlani borainkhoz sajtokat is!
Elsődleges célunk a személyes találkozás alkalmával megismerni ügyfeleink borízlését és annak megfelelő borok, bor-étel társítások ajánlásával igazi élménnyé varázsolni az otthoni borkóstolást, borvacsorákat.
Üzletünk választékát saját ízlésünk, kóstolásaink alapján állítjuk össze, így saját tapasztaltaink alapján tudjuk borainkat ajánlani.

Élményt szeretnénk adni, nem pusztán egy palack bort!

A Bormánia webshopban üzletünk választékának egy szűkített választékát, illetve az abból készített válogatásokat, ajándékdoboz összeállításokat kínálunk online is megrendelhető formában.
Abban az esetben, ha ideje nem engedi, vagy egyéb okok miatt nem tud ellátogatni üzletünkbe, a honlapunkon található választékunkból, ajándék összeállításokból tud rendelni, amelyet egyszerűen, akár kártyával ki is tud fizetni. A megrendelt termékeket Magyarország egész területén futárszolgálattal kiszállítjuk, amelynek díját 30.000,- Ft feletti megrendelés esetén elengedjük.
A weboldalon található termékeken kívül természetesen van mód egyéb, a választékunk részét képező termékek rendelésére is, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Cégeknek egyedi ajándékokat is összeállítunk, egyedi ajánlatokat készítünk, amit az info@bormania.hu címen tudnak kérni.

A választékunkban szereplő - raktáron lévő kifutott - tételek, ritkaságok forgalmazásán kívül vállaljuk különleges igények, kérések teljesítését is, például a kínálatunkban nem szereplő ritkaságok, muzeális borok felkutatását, beszerzését.

Szeretettel várjuk üzletünkben, üdvözöljük honlapunkon!


Kiss Zsolt & Kissné Aranyvölgyi Judit