Italkínálat

Borok
Pezsgők
Párlatok

Borok

Pezsgők

Párlatok


Magyar borvidékek

 

»

Borászatok

 

»

Külföldi borok

 

»


Frittmann testvérek

Frittmann testvérek

A Kunsági borvidéken Soltvadkerten található borászat, ahol a FRITTMANN névvel fémjelzett kunsági borok családi vállalkozásban készülnek. A Frittmann testvérek mellett szinte az egész család szerepet vállal a szőlész, borász, kereskedelmi tevékenységben. A család magyarország legnagyobb borvidékén már generációk óta szőlőtermesztéssel, borászattal és borkereskedéssel foglalkozik Minden generáció elsődleges célja volt, hogy a térség kiemelt minőségű legjobb szőlőfajtáiból állítsák elő boraikat.
A korszerű kíméletes technológiai elvek szerint épült új feldolgozó és érlelő pincében irányított erjesztéssel, hűtéssel készítik a borvidékre jellemző, magas minőségi követelményeknek is megfelelő boraikat.
A minőségi fehér és könnyed, üde, halvány rózsaszínű rosé boraik kizárólag reduktív technológiával készülnek. A vörösborok a hagyományos és a korszerű technológia ötvözésével a mai hazai és külföldi borízlés igényeinek megfelelően készülnek. A testesebb, nehezebb minőségi vörösborokat fahordóban ászkolják és egy részét új tölgyfa hordókban érlelik.

 
Fajtaválaszték: Ezerjó, Irsai Olivér, Cserszegi Fűszeres, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Kadarka, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

A feltüntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFA-t.

Ár
 
 
Irsai Olivér 2018
0,75l
f
sz
1.290 Ft

Kadarka 2016
0,75l
v
sz
1.620 Ft

Rozé kékfrankos 2018
0,75l
r
sz
1.330 Ft


Vissza
Vissza a lap tetejére